Buddha to Buddha sieraden zijn een zeer gewild merk

Buddha to Buddha

Buddha to Buddha sieraden

Sommige merken hebben het unieke vermogen om in een kort tijdsbeslag een unieke positie binnen de markt in te nemen. Eén van de voorbeelden in de markt van sieraden is Buddha to Buddha. Dit merk heeft zich in korte tijd opgewerkt en is momenteel een zeer gewild merk. De sieraden van Buddha to Buddha zijn behoorlijk uniek, zien er goed uit en hebben daardoor een groot publiek aangetrokken.

Sieraden

De sieraden van Buddha to Buddha variëren van ringen tot aan horloges en van pendants tot aan armbanden. De oprichter van Buddha to Buddha wilde een robuuste en sterke armband ontwikkelen. Hij, Batul Loomans, omschreef dit als ‘je moet voelen dat je een armband draagt’. Om tot dat doel te komen, heeft Loomans een zeer sterke (en fraaie) armband ontwikkeld. In de loop der jaren heeft Buddha to Buddha het assortiment flink uit kunnen breiden.

De mensen die Buddha to Buddha dragen, zijn meestal onder de indruk van de vormen en de kracht die een Buddha to Buddha sieraad uitstraalt.

Zilver

In feite worden alle sieraden van Buddha to Buddha uitgebracht in de kleur zilver. Hiervoor gebruikt Buddha to Buddha 925 sterling zilver. Dit is een speciale vorm van zilver en dit zorgt ook voor de sterke uitstraling van sieraden. Het is daarbij wel van belang om de sieraden van Buddha to Buddha goed te onderhouden. Het is noodzakelijk om de sieraden af en toe te poetsen, zodat de zilveren kleur mooi blijft.

Buddha to Buddha is in ongeveer 20 jaar tijd uitgegroeid tot een zeer groot en gerenommeerd merk. Dat komt voornamelijk dankzij de unieke uitstraling van de sieraden. De sieraden zien er fraai, sterk en stevig uit. Dat spreekt veel mensen uit en daardoor zijn de verkoopcijfers van Buddha to Buddha gigantisch gestegen in de afgelopen jaren.

Bron: https://juwelierluitjens.com