De laatste kantoormeubeltrends

interieur kantoorruimte

Als je een kantoorbaan hebt, breng je vaak vele uren door op kantoor. Wel zo leuk als je kantoorruimte (en de andere ruimtes) er een beetje leuk uit zien. Het kantoor is namelijk al lang geen saaie, grijze plek meer! In deze blog zetten wij de laatste kantoormeubeltrends op een rijtje, zodat jij weer helemaal op de hoogte bent.

 

Flexplekken

Elke ochtend achter je eigen bureautje gaan zitten, is er in sommige bedrijven niet meer bij. Eén van de trends die de laatste tijd steeds meer op komt, is de flexwerkplek. Deze werkplek is van niemand en tegelijk van iedereen. Op deze manier gaan werkgevers efficiënter om met de ruimte, waar nog wel eens een tekort aan is.

 

Het werkt ongeveer zo: collega X werkt op maandag, dinsdag en vrijdag. Zijn kantoor is dus op woensdag en donderdag leeg. Collega Y werkt op woensdag en donderdag, de rest van de week is zijn kantoor leeg. Flexwerkplekken zorgen ervoor dat meerdere medewerkers gebruik kunnen maken van een werkplek. Op deze manier is er minder ruimte nodig, maar kunnen alle medewerkers toch werken.

 

Conferentiestoelen

Ook hierbij gaat het weer om flexibiliteit. Door conferentiestoelen in te zetten, kan een grote ruimte multifunctioneel gebruikt worden. Deze stoelen zijn namelijk makkelijk neer te zetten en weer op te ruimen. Daarnaast zijn de stoelen vaak stapelbaar, dus nemen ze ook weinig ruimte in beslag.

 

Maar binnen de conferentiestoelen vinden ook vernieuwingen plaats. Een conferentiestoel is geen simpele stoel met vier poten meer. Er zijn vele soorten en maten beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een wat luxere stoel met wielen. Of een conferentiebarkruk. Via Oudholland.nl bestel je gemakkelijk conferentiestoelen uit een groot assortiment.

 

Kantoorartikelen

Niet alleen op het gebied van meubelen vinden veranderingen plaats. Ook de oude vertrouwde kantoorartikelen verdwijnen steeds meer uit het dagelijkse kantoorbeeld. Denk bijvoorbeeld aan de typische whiteboarden met de stiften die altijd zoek, kapot of toch permanentmarkers waren. Veel kantoren hebben deze inmiddels vervangen door moderne smartboards.

Verder gaat het opbergen van documenten een stuk preciezer. Door de verscherpte privacywet moeten bedrijven striktere regels naleven en zullen zij documenten voorzichtiger opbergen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.