Een cadeaubon online bestellen? Deze cadeaubonnen zijn geschikt voor iedereen!

Als je geen idee hebt wat je iemand moet geven voor zijn verjaardag dan zit je met een cadeaubon altijd goed. De jarige kan zelf bepalen waaraan het wordt uitgegeven maar heeft wel een origineler idee dan een zakje met geld. Ben je benieuwd welke cadeaubon online te bestellen valt? Lees dan verder welke soorten er zijn en wat je ermee kunt.

Netflix en Spotify

Met een cadeaubon van Netflix of Spotify geef je iemand een maand of later een service cadeau. Met de code van de cadeaubon worden de maandelijkse kosten van de kaart afgeschreven. Je kunt kiezen voor  €25 of €50, of zelf een willekeurig bedrag kiezen.

Gamen

Voor de gamers zijn er Playstation, Xbox, Nintendo, Blizzard Battle en League of Legends. Het leuke is dat je tegenwoordig ook verpakkingen kan toevoegen aan je online gift card, super leuk voor als iemand jarig is of voor speciale gelegenheden.

Zo kun je voor de Playstation een cadeaubon online bestellen ter waarde van 10, 20 of 50 euro  waarmee degene waaraan je het geeft zelf kan bepalen wat ze kopen. Of je geeft een Playstation Plus account voor 3 maanden of één jaar. Een Playstation Plus geeft iemand de mogelijkheid om gratis spellen te downloaden,  meer proefversies te spelen en optimaal gebruik te kunnen maken van de Playstation.

Apple Store en Google Play Store

Apple en Android hebben door de jaren heen ontzettend veel verschillende apps verzameld. Dagelijks komen er meer bij waardoor het aanbod in spellen en andere apps steeds groter wordt. Iedere keer wordt jouw aanbevolen lijst aangepast naar je interesses. Vaak zijn de uitgebreidere apps wat duurder, als je een cadeaubon geeft kan iemand optimaal gebruik maken van de Apple Store of de Google Play Store (Android).  

Tegenwoordig kun je met de opwaarderen.nl app een cadeaubon online bestellen. In de app kun je gemakkelijk zien hoeveel tegoed er nog op je cadeaubon staat. Daarnaast ben je op de hoogte van het laatste nieuws rondom recent uitgebrachte games.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.