Koop je online cadeaus, internetdata en meer bij opwaarderen.nl

Giftcards zijn altijd een geschikt cadeau, voor wie het ook is. Het is origineler dan het welbekende ‘envelopje’. Als je niet weet wat je het beste kunt geven dan is een giftcard altijd een goed idee! Via opwaarderen.nl kun je makkelijk verschillende soorten giftcards, gamecards en meer bestellen.

Data- bundels

Tegenwoordig maken bijna alle diensten op je smartphone verbinding met het internet. Providers proberen hier steeds meer op in te spelen door prepaid internet te ontwikkelingen. Er zijn een aantal internetaanbieders die al met prepaid internetbundels komen, dus dan hoef je geen beltegoed meer te kopen om gebruik te kunnen maken van het internet. Bij opwaarderen.nl zijn verschillende van deze bundels beschikbaar. Een andere oplossing is dat providers een speciale internetbundel samenstellen die je kan activeren met een SMS. Vodafone heeft deze bijvoorbeeld in de vorm van Blox waarmee je per maand een x aantal MB kan verbruiken.

Giftcards

Met een giftcard heb je een origineel en makkelijk cadeau waarmee iemand zelf kan uitkiezen waar hij of zij echt iets aan heeft. Bij opwaarderen.nl zijn er verschillende soorten online giftcards te koop waaronder voor Netflix, Spotify, Bol.com of Zalando. Voor de gamers zijn er Playstation Gift Cards en Apple store. Het leuke is dat je tegenwoordig ook verpakkingen kan toevoegen aan je online giftcard, superleuk voor als iemand jarig is of voor speciale gelegenheden.

Creditcards

Prepaid creditcard, wat kan je daar precies mee? Vaak gebruiken we in Nederland onze normale bankpas of creditcard waar al onze gegevens opstaan. Ook worden de maandelijkse lasten hier vaak vanaf geschreven. Je wilt natuurlijk niet dat hackers achter jouw bankgegevens komen. Dat is waarom je kunt kiezen voor een anonieme prepaid creditcard bij opwaarderen.nl. In de app van opwaarderen.nl kun je de creditcard opwaarderen. Omdat deze creditcard online en anoniem is zou niemand ooit je gegevens kunnen lezen of achterhalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.