Leuke ideeën om de kinderkamer op te vrolijken

kinderkamer

De meeste kinderkamers zijn vaak een ondergeschoven kindje en worden meestal een beetje basic ingericht. Vaak wil je niet per ongeluk de wensen van je kinderen bepalen door de kamer een bepaald thema te geven. Toch zijn er een paar manieren waarmee jij de kinderkamer een geweldige metamorfose kunt geven. Breng bijvoorbeeld een nieuw soort behang aan of je kunt een eigen naamsticker ontwerpen voor je kind. Een ander idee is om muurstickers met dieren op te plakken.

Behang geheel naar de wensen van het kind

Een echte blikvanger in de kinderkamer is het behang. Een mooie, opvallende behangstijl kan de hele sfeer in een kamer in één klap veranderen. Of nog mooier, je kunt zelfs een prachtige creatie op de muur aanbrengen. Denk hierbij aan een heel bos met dieren of een afbeelding met heel veel auto’s. Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden bij het kiezen van behang.

Ontwerp je eigen naamsticker

Hun eigen naam op de muur van hun eigen kamer vinden kinderen nou echt leuk. Bij het aanbrengen van een naamsticker zijn er verschillende varianten mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende lettertypes of een afbeelding bij de naam toevoegen. Het is ook mogelijk om leuke effecten toe te voegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het toevoegen van een ster en deze laten functioneren als puntje op de i.

Leuk! Dieren op de muur

Bij het plaatsen van een muursticker kun je kiezen uit een ruim aanbod aan stickers. Voor jongens zijn olifanten, tijgers en leeuwen erg populair. Meisjes gaan liever voor honden, katten of vlinders. Het is allemaal verkrijgbaar en ook nog eens in verschillende soorten. Bij de levering van muurstickers zit een beschrijving waarin stap voor stap uitgelegd wordt hoe je de stickers op kunt plakken. De muurstickers gaan ook nog eens lang mee!

 

Geplaatst onder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *