Mode trends voor vrouwen

Wie op de hoogte wil zijn van de laatste mode trends voor vrouwen, is bij trendyvrouw.nl op de juiste plek. Deze blog vertelt je niet alleen over mode trends, maar ook over beauty en lifestyle trends. Wil je weten welke drie mode trends voor vrouwen op dit moment zijn? Lees dan snel verder.

Diervriendelijk en modieus met vegan leer

Leer als materiaal is een populaire stof in kleren, schoenen en tassen. Natuurlijk willen we steeds minder vlees eten en minder dierlijke producten gebruiken. En leer wordt van dierenhuiden gemaakt. Om jou als bewust mens tegemoet te komen, is er daarom steeds meer vegan leer op de markt. Dit ziet eruit als leer en blijft net zo mooi, maar er worden geen dierlijke producten gebruikt om het te maken. Je vindt vegan leer in allerlei fashion items, van jassen tot schoenen, maar ook in jumpsuits en broeken. Voor meer diervriendelijke mode en lifestyle trends, houd je Trendyvrouw.nl in de gaten.

Recycle je kleren tot fashion items

Recyclen is een andere trend die wordt gebruikt in de mode. Materialen in kleren zijn bijvoorbeeld van gerecycled plastic gemaakt. Maar ook je eigen kleren kun je een nieuw leven geven of laten geven. Zowel Tommy Hilfiger als H&M doen aan het opnieuw leven geven aan oude kleren. Vintage is nog steeds een trend in de mode en in interieur. Voor meer over vintage en interieur trends kun je kijken op trendyvrouw.nl.

Meer tips op trendyvrouw.nl

Een mode trend die meer zegt over kleur dan over materiaal is de aardetinten. Beige, bruin en andere zachte aardetinten zijn helemaal van nu. Ze geven een chique en rustige look in je outfit, heel down to earth. Deze kleuren kun je perfect combineren met vegan leer, ga bijvoorbeeld voor een bruine vegan leren broek. Trendyvrouw.nl kan je meer vertellen over hoe je je look perfectioneert met fashion en beauty tips.

Geplaatst onder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.