Op zoek naar een cadeau voor een roker? Denk aan een e-sigaret

Elk jaar staat het weer op de kalender. De verjaardag. En ook elk jaar is het weer een gedoe, want wat ga je cadeau geven. Weer een bloemetje of een lekker luchtje? Nee. Dat zou namelijk de 5e keer op rij zijn. Het is tijd om je iets meer te verdiepen in de jarige. Waar heb je het bijvoorbeeld over wanneer je samen na het stappen buiten een sigaretje stond te roken? Wacht eens… wat dacht je van het geven van een e-smoker als verjaardagscadeau? Maar waar koop je zo een sigaret? Waarom en wat zijn de voordelen?

De voordelen

Wat zijn de voordelen van het kopen van een e-sigaret in combinatie met een e-liquid? Je kunt namelijk geen elektrische sigaret cadeau geven, zonder de vloeistof die nodig is om te verdampen om te kunnen inhaleren/roken. Naast het voordeel dat je creëert voor jezelf, omdat je maar een keer een elektrische sigaret hoeft te kopen en voor de komende verjaardagen/gelegenheden steeds de vloeistof cadeau kunt geven (en je dus altijd een perfect cadeau hebt), creëer je nog meer voordelen. Zo is het roken met de elektrische sigaret minder schadelijk voor onder andere hart en de longen, doordat het geen kankerverwekkende teer of koolmonoxide of stikstofmonoxide bevat, maar zo maakt het de tanden ook niet geel of bruin. Daarnaast is het roken van de elektrische sigaret ook nog eens een stuk goedkoper. Zo rook je al 20 sigaretten voor nog een eens 3 euro. Ook kun je op meer punten roken met een elektrische sigaret, doordat het geen brandgevaarlijke stoffen gebruikt en geen onsmakelijk geurende rook uitstoot. Naast rook, vliegt er ook geen as overal rond, dus je hebt ook nog eens geen asbak nodig. Hopelijk zijn dit genoeg voordelen om je te overtuigen om een elektrische sigaret cadeau te doen, maar waar koop je het?

Verkooppunten

Waar kun je terecht om een e-sigaret en e-liquid te kopen? Heel simpel; online natuurlijk. Er bestaan namelijk enorm veel websites die zowel losse elektrische sigaretten als vloeistoffen verkopen, maar zo zijn er ook verschillende sites die volledige kits verkopen. Doordat er dus veel websites bestaan, houdt dit ook in dat de concurrentie tijdens deze websites moordend is. Dit resulteert dan weer in stuntprijzen, wat dan weer voordelig is voor jou.

Ook wat voor jou?

Nu heb je een e-sigaret en e-liquid gekocht en is het hopen dat de jarige dit cadeau kan waarderen. Het is in ieder geval de ideale test, want misschien is dit cadeau zo een succes bij de jarige, dat jezelf ook wordt overgehaald om een elektrische sigaret aan te schaffen. Want eigenlijk is er wel een elektrische sigaret voor iedereen. Dit doordat de keuze in smaken en geuren van de vloeistoffen zo divers is, dat er vast wel iets tussen zit voor jou.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.