Zo creëer je de juiste touch in je interieur

Lamp

Bij het inrichten en stijlen van je huis komt veel kijken. Het moet representeren wie jij bent en waar je voor staat. Ook de lampen die je in je woning plaatst vormen hier een belangrijk onderdeel van. Toch is het niet altijd even gemakkelijk om de juiste lamp bij je interieur te vinden. Dit probleem kan worden opgelost door zelf je eigen lamp te creëren die passend is voor jouw woonstijl.

Voordeel van een eigen lamp

Naast het feit dat je een lamp kunt creëren die goed past bij je interieur, kun je jezelf wat bezoekjes aan de winkel besparen. Bij bestaande lampen kan het moeilijk zijn om zowel de juiste vorm, kleur en stijl in een lamp te vinden. Dit kan nu allemaal afgestemd worden op jouw persoonlijke voorkeur. Daarnaast kun je zelf bepalen wat voor soort lamp je zou willen ontwerpen. Zo zou je verschillende soorten tafellampen kunnen ontwerpen die ideaal zijn voor de desbetreffende kamer waar ze in komen te staan.

Hoe creëer je deze lamp dan?

Door de komst van 3D printen wordt het maken van je eigen lamp steeds gemakkelijker. Je kunt de lamp volledig naar eigen voorkeur ontwerpen. Zowel de vorm als de kleur van de van de lampenkap kan bepaald worden. Daarnaast kun je zelf bepalen wat voor soort verlichting in de lamp geplaatst wordt. Dit is erg handig voor het creëren van de juiste sfeer in de ruimte. Zo kun je voor een warme gloed gaan of juist voor een frisse verlichting. De keuze is geheel aan jou.

De trends van 2020

In je woning zijn er bepaalde ruimtes die je gemakkelijker aan kan passen aan de nieuwe woontrends. Zo kun je in de woonkamer accessoires als kussen en kaarsen goed aanpassen. Een keuken daarentegen, is vaak een dure investering en zal voor meerdere jaren in je woning blijven. Om toch mee te gaan in bepaalde woontrends zou je bijvoorbeeld de hanglampen in dit soort ruimtes kunnen aanpassen. In 2020 zien we dat warme kleuren in combinatie met stoere materialen het goed gaan doen. Dit kun je in de keuken terug laten komen door bijvoorbeeld een lamp te ontwerpen van stoer materiaal met een warme verlichting erin.

Op deze manier kun je meegaan in de huidige trends van nu en heb jij een unieke lamp in jouw woning die onderdeel vormt van jouw persoonlijke stijl.

Geplaatst onder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.