Zoektocht naar een cadeau voor je vriend

Je vriend is jarig, maar wat ga je hem nou cadeau geven? Het is altijd weer een lange zoektocht naar een leuk cadeau, wat niet te standaard is en dat hij echt zal gaan gebruiken. De populaire cadeautjes als parfum of een mannen cadeauset van de Rituals zijn al voorbij gekomen en niet echt meer origineel. Maar wat geef je je vriend dan? Het blijft vaak een zoektocht en is niet makkelijk, maar om je een beetje op weg te helpen, hier een paar tips.

Iets om te doen

Iets tastbaars is leuk, maar een ervaring waar jullie beiden nog herinneringen aan overhouden nog veel leuker. Hoe leuk is het als je kaartjes koopt of iets bedenkt wat je samen kunt doen en daarmee een leuke ervaring mee opdoet. Natuurlijk ligt een avondje naar de bioscoop voor de hand, maar je kunt ook kijken of er andere dingen zijn die jullie allebei ooit nog eens wilde doen. Je kunt dan denken aan samen een avond varen, naar een bepaald pretpark, een stedentrip (misschien wel in eigen land) of naar de spa. Soms vergeten we wel eens om dat soort dingen in te plannen, dus om dat op deze manier cadeau te doen is natuurlijk hartstikke leuk.

Iets om te dragen

Naast dat je iets samen kunt gaan doen, kun je natuurlijk ook wel iets tastbaars kopen. Iets wat hij kan dragen is hartstikke leuk en dan heb ik het niet over parfum. Niet alle mannen houden van shoppen en als ze dat wel leuk vinden, dan kopen ze vaak zelf wat ze leuk vinden. Dit is de uitgelezen kans om je vriend een mooi kledingstuk cadeau te doen, wat niet alleen hij, maar ook jij heel graag bij hem aanziet. Je kunt denken aan een mooie polo of overhemd van Hugo Boss of juist een unieke trui of uniek shirt van een streetwear merk. Grote kans dat het cadeau een groot succes is, en als hij het dan draagt. dan herinnert het hem ook nog eens aan jou.

Iets persoonlijks

Cadeautjes missen soms een persoonlijke twist, dus als laatst zou je dus ook een persoonlijk cadeau kunnen geven. Het kan iets zijn wat met jullie te maken heeft, maar ook iets wat met hem te maken heeft. Misschien heeft hij een hobby die je kan steunen met een leuk cadeau, bijvoorbeeld fotografie. Ook zou je kunnen kijken voor een poster met iets wat je herinnert aan jullie, wat hij dus kan ophangen in de slaapkamer. Een ander idee is om drie dingen te kiezen als coupon, die hij dan later kan verzilveren, bijvoorbeeld een avondje Netflix of ontbijtje op bed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.